Newborn lifestyle
fotografie.

Langverwacht maar daar is jullie kindje dan eindelijk!

Het idee achter een newborn lifestyle fotoshoot is om jullie gezin vast te leggen zoals jullie echt zijn. Zie het als quality time met je gezin en ik ben erbij om het vast te leggen! Niet geforceerd poseren en lachen naar de camera, maar spontaniteit en echtheid. Natuurlijk zal ik als fotograaf aanwijzingen geven, bijvoorbeeld over hoe je je kindje het beste kunt vasthouden en waar je het beste kunt gaan staan of zitten om optimaal gebruik te maken van het licht.

Ik zal er voor zorgen dat jullie zo ontspannen mogelijk zijn en gewoon kunnen genieten van jullie kleintje en het moment samen. Lekker samen knuffelen, ook natuurlijk met broertje(s) of zusje(s) erbij. 

Ik ben een daglicht fotograaf en in mijn ogen krijg je met daglicht de aller mooiste resultaten. Ik maak dus alleen gebruik van natuurlijk licht, dus geen flitsen of felle lampen

Na de shoot stuur ik jullie binnen een week een kleine preview en kort erna kan je je foto’s bekijken en uitkiezen uit een online galerij.

* Foto’s bijkopen is amogelijk (€10 per foto)
* Bij het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden

 

  *
Newborn fotograaf Gelderland Babyfotografie Arnhem Pasgeboren fotograaf Nijmegen Lifestyle newborn fotografie Gelderland Professionele babyfotoshoot Gelderland Fotograaf voor newbornsessies in Gelderland Newborn fotosessie op locatie in Gelderland Betaalbare newbornfotografie Gelderland

 

Algemene informatie

Newborn lifestyleshoot 330 EUR incl

1 tot 1,5 uur shooten op locatie (exclusief reiskosten)

Styling advies en gebruik van client closet (mogelijkheid tot meerdere outfits)

15 foto’s op hoge resolutie
(zelf je 15 favorieten foto’s kiezen in een online gallerij)

Binnen 2 weken digitaal geleverd via een online galerij. 

Op zondag reken ik een toeslag van € 40,-