Zwangerschaps fotografie.

 

Welkom bij mijn professionele zwangerschapsshoots – een onvergetelijke ervaring om deze prachtige mijlpaal in jouw/jullie leven vast te leggen. Bij elke fotosessie streef ik ernaar om jullie persoonlijkheden, liefde en verwachtingen op een unieke manier vast te leggen.

Of jullie nu je eerste kindje verwachten of al trotse ouders zijn die de magie van een nieuwe toevoeging aan het gezin willen vastleggen, mijn zwangerschapsshoots bieden de perfecte gelegenheid om deze kostbare momenten te vereeuwigen. Ik streef ernaar om elke fotosessie op maat te maken, zodat het volledig aansluit bij jullie persoonlijke stijl en voorkeuren. Of jullie nu verlangen naar een romantische en dromerige setting, een natuurlijke en ongedwongen sfeer, of juist een moderne en eigentijdse uitstraling, ik zorg ervoor dat de fotoshoot aan al jullie verwachtingen voldoet.

Ik begeleid jullie tijdens de hele sessie om ervoor te zorgen dat jullie je op je gemak voelen en natuurlijk overkomt op de foto’s. Ik begrijp dat het misschien wat onwennig voelt voor de camera, maar maak je geen zorgen – ik zorg ervoor dat jullie stralen en jezelf kunt zijn. Jullie geluk en comfort staan bij mij altijd voorop.

 De beste periode voor zwangerschapsfotografie is rond de 30e tot 35e week. Je buik is dan mooi rond en je voelt je vaak nog goed. Eerder of juist later een shoot plannen is natuurlijk ook mogelijk, iedere vrouw is anders zwanger. Misschien heb je zelf al ideeën hoe jullie op de foto zou willen, of hebben jullie foto’s gezien die je erg aanspreken. Geef dit aan, dan kan ik altijd kijken wat mogelijk is. 

Ook heb ik een ruime collectie zwangerschapsjurken beschikbaar die je van mij kan lenen tijdens de shoot.

Tip: als je jouw zwangerschapsshoot combineert met een newbornshoot, krijg je 50 euro korting op een newbornshoot

* Foto’s bijkopen is altijd mogelijk (€10 per foto)
* Bij het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden

 

zwangerschapsshoot Arnhem, Nijmegen Nederland

Algemene informatie

Zwangerschapsshoot 299 EUR

1 tot 1,5 uur shooten op locatie (exclusief reiskosten)

Styling advies en gebruik van client closet
(mogelijkheid tot meerdere outfits)

15 in hoge resolutie, zorgvuldig nabewerkt
(zelf je 15 favoriete foto’s kiezen uit een online galerij)

Geen raw bestanden of onbewerkte foto’s geleverd

Binnen 3 weken digitaal geleverd via een online galerij.

Maximaal 2 personen + 1 kind

zwangerschapsshoot
Gezinsshoot